Algemeen

Door gebruik te maken van onze website stemt u in met deze disclaimer.

Gebruiks- en auteursrecht

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Alle auteursrechten zijn eigendom van de Drietip of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar. Het is niet toegestaan om informatie van deze website te vermenigvuldigen in wat voor vorm dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de Drietip.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is zo volledig en nauwkeurig mogelijk samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De Drietip aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Ondanks de voortdurende zorg voor de kwaliteit van de geboden informatie, kan de Drietip de volledigheid en- of actualiteit van die informatie niet garanderen. De houders van de website zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en- of onjuistheden.

De Drietip kan te allen tijde en zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website.Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar de Drietip aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet beschikbaarheid.

De website van de Drietip bevat enkele (informatieve) links naar externe websites. De Drietip is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites.

Openingstijden


April t/m september
Zaterdag en zondag
10.00 - 20.30 uur

Juli en augustus
Ook doordeweekse dagen
geopend bij zomers weer
10.00 - 20.30 uur

Gastheerschap Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
Gastheer Nationaal Park
de Sallandse Heuvelrug